Houten wanddecoratie

Houten wanddecoratie twee klaprozen taupe achtergrond

Houten wanddecoratie:

een nieuw product!

Jouw huis wordt nog meer een thuis met een handgetekende houten lijntekening van Studio Puur Natuur aan je muur! Vanaf nu zijn de houten wanddecoraties ook te koop in de webshop.
Eenvoud, authenticiteit en liefde voor de natuur, dat is wat de lijntekeningen uitstralen. Elke lijntekening kan bovendien gesierd worden met een persoonlijke boodschap. Bekijk de collecties hier of bestel direct jouw favoriete lijntekening.
Staat jouw ideale plant, dier of bloem er niet bij? Studio Puur Natuur levert ook maatwerk.
Wist je dat 10% van de bruto winst van de lijntekening wordt afgestaan aan ANBI goede doelen die zich inzetten voor de natuur? Geef jouw muur een unieke touch en draag meteen een steentje bij aan natuurbehoud. Een houten natuurillustratie als wanddecoratie: dat voelt goed!
Bekijk de collecties hier of bestel direct jouw favoriete lijntekening.
Staat jouw ideale plant, dier of bloem er niet bij? Studio Puur Natuur levert ook maatwerk.
Disclaimer
Dit betreft een natuurproduct dat met de hand vervaardigd is. Kleine oneffenheden en imperfecties zijn daardoor inherent aan het product. De achterzijde van het product kan herstelwerk van en kwastjes of scheurtjes in het hout bevatten. Doordat het product bewerkt is met de laser, kan het wat roet afgeven bij aanraking. Door aankoop van dit product gaat u hiermee akkoord.