Maakproces

Het maakproces van de lijntekeningen

Met een houten lijntekening van Studio Puur Natuur hangt er echt iets unieks aan je muur! Handgetekend door Lisette Meesters en daarna met de laser uitgesneden uit populierenhout. Het is mogelijk om op de achterkant een boodschap in te laten graveren.

De lijntekeningen zijn gemaakt van 5-laags 100% populieren multiplex. Het verantwoorde hout komt van een Europese plantage en voldoet aan de strengste milieueisen.

Het verhaal over het product en haar maakster wordt meegeleverd met de wanddecoratie. Ook zit er een kaartje met de afbeelding van de lijntekening in.

Het geheel is prachtig ingepakt in zelf ontworpen tissue papier en zit in een netjes dichtgeplakte doos. Op de doos zit een stempel van de illustratie die erin zit. Ook zit er een sticker van een populier op, om te verwijzen naar het materiaal waar de lijntekening van gemaakt is.

Het proces op video:

Wil jij een houten lijntekening op de muur en heb je specifieke wensen? Geef ze aan me door, ik kan op maat een houten lijntekening voor je maken. Geweldig om weg te geven, of als eye catcher in je eigen huis.