Maatwerk illustratie of wanddecoratie laten maken

Wil jij een illustratie of wanddecoratie op maat laten maken?

Heb je een uniek idee? Geef jouw speciale wensen door en ik maak voor jou een op maat gemaakte houten lijntekening. Prachtig voor in huis én om cadeau te geven. Of we ontwerpen samen een collectie met natuurillustraties voor een grotere oplage duurzame producten voor jouw bedrijf.

Hoe gaaf is het om een illustratie of houten lijntekening te laten maken die helemaal voldoet aan jouw wensen?! Je lievelingsdier, je huisdier, een prachtig palmblad. Zie je het al voor je? Super op je eigen muur, die van je kantoor, of om als speciaal kado weg te geven. Of jouw bedrijf heeft straks een eigen label prachtige duurzame producten met de illustraties van Studio Puur Natuur erop in de collectie! Laat hieronder je wens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je idee nog verder te bespreken.

Maatwerk aanvragen

* indicates required

Houten wanddecoratie tijgerkop met groene achtergrond

Maatwerk houten lijntekeningen

Ben je verliefd geworden op de houten wanddecoratie van Studio Puur Natuur, maar staat jouw favoriete plant, dier of bloem nog niet in de collectie? Of ben je op zoek naar iets 100% unieks voor het ideale cadeau? Lisette tekent met liefde jouw gewenste illustratie in haar stijl, zodat jij straks een houten lijntekening van grote betekenis aan de muur hebt hangen. Neem hier contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk overige illustraties

Wanneer je op zoek bent naar één of meerdere natuurillustraties voor een grotere oplage duurzame producten, dan tekent of schildert Lisette die graag voor jou. Lisette maakt illustraties met potlood, aquarel en inkt. Het is tevens mogelijk de collectie te koppelen aan een specifiek ANBI goed doel dat zich inzet voor natuurbehoud. Bekijk het portfolio om een goed beeld te krijgen van haar stijl. Neem hier contact op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken.
Over Studio Puur Natuur

Dit is wat anderen zeggen over maatwerk tekeningen: