Over Studio Puur Natuur

Duurzame kunst en kaartjes met hart voor de natuur. Dat is wat je vindt bij Studio Puur Natuur. De creatieve vingers achter Studio Puur Natuur zijn van Lisette Meesters: “Met Studio Puur Natuur hoop ik mensen mee te voeren naar een wereld waar ze alles even achter zich kunnen laten. Waar ze kunnen genieten van de schoonheid en puurheid van de natuur, culturen en fantasie.”

In navolging van haar oma en moeder, is Lisette de creatieve weg ingeslagen: “Met diverse media, waaronder potlood, aquarel en inkt, maak ik illustraties van voornamelijk flora en fauna. Deze krijgen vorm in wanddecoratie en kaartjes. Duurzame kunst dus. Op deze manier deel ik graag de schoonheid, de vitaliteit en het stille genieten van onze wereld.”

Milieubewustheid is dan ook een groot speerpunt van Studio Puur Natuur: “Ik vind het ontzettend belangrijk dat we zoveel mogelijk genieten van ons leven en ons daarin ook kunnen omringen met mooie producten. Tegelijkertijd heeft dit een impact op de wereld om ons heen, dus kies ik ervoor om mijn producten zo milieubewust mogelijk te maken en te verpakken. Ik werk zoveel mogelijk met verantwoord recyclebaar of gerecycled materiaal en werk in een goed geïsoleerd atelier, om mijn voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarnaast draag ik met Studio Puur Natuur een extra steentje bij door met de verkochte duurzame kunst een bijdrage te doen aan een goed doel dat zich op een bepaalde wijze inzet voor onze natuur en cultuur.”

Over Studio Puur Natuur