Verzend & retourbeleid

Betaalopties

Betaling gaat via Mollie en kan door middel van iDEAL, Bancontact, Creditcard (Mastercard, Visa, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi), SEPA en Giropay.

Bankgegevens:

IBAN/SEPA Nummer: NL53RABO0132691221 t.n.v. A.E. Meesters-Kluin
BIC Nummer: RABONL2U
Banknaam: Rabobank

 

Prijzen

De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen in de webshop zijn in Euro’s, inclusief BTW en verzendkosten.

 

Verzenden

Verzenden binnen Nederland
Je bestelling wordt binnen Nederland gratis verzonden! Alle post wordt verstuurd via PostNL.

Verzenden binnen en buiten Europa
Alle post wordt verstuurd via PostNL.

Levertijd
De levertijd bedraagt 2 à 3 werkdagen, tenzij anders vermeld bij het artikel. Je ontvangt altijd een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Brievenbuspost wordt verzonden door PostNL. Houd er rekening mee dat het ontvangen van brievenpost langer kan duren. In sommige gevallen kan het soms een week onderweg zijn. Pakketpost wordt aangeboden door PostNL binnen 1 à 2 werkdagen na verzending.

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel toch niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen. Bij bestellingen die verstuurd moeten worden naar het buitenland moet rekening gehouden worden met langere levertijden.

Retour
Ben je onverhoopt niet tevreden met je aankoop, dan kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Graag ontvang ik vooraf een mail van je met de reden van retourzending. De kosten voor het retour sturen van het product komen op rekening van de consument. Wanneer ik het product in goede staat retour heb ontvangen, zal het bedrag zo snel mogelijk terugbetaald worden. Het is helaas niet mogelijk om digitale producten te retourneren.

Klachten
Heb je klachten over de verzending of de producten of is er iets misgegaan met je bestelling, neem dan zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact op zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.

 

Algemene voorwaarden

Het is alleen mogelijk om producten te bestellen als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Dit wordt gevraagd tijdens het bestelproces.